Cautare

7664 de rezultate pentru "lista cu rezultatele la titularizare 2010" (3.30 secunde)
PDL Constanta continua sa faca o figura proasta dupa scandalul din ultima perioada, generat artificial intr-o anumita masura de rezultatele obtinute in alegerile locale.
Pornind de la aceasta concluzie, partidele au decis sa revina la votul pe lista nationala la viitoarele alegeri parlamentare.
A sunat la noi un pensionar care, in numele mai multor oameni, m-a rugat sa publicam sI noi lista medicamentelor gratuite.
Contributia la fondul de pensii private obligatorii va fi, in 2010, de minimum 2,5 %, a declarat presedintele Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
In baza actualelor prevederi legale, in cazul in care un contribuabil se inregistreaza cu contributii si/sau cu impozite cu stopaj la sursa restante la plata, organele fiscale sunt obligate sa aplice urmatoarele sanctiuni: ... 4) sa intocmeasca sesizari penale (pe care sa le inainteze la Parchet);
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
De pilda, actiunile sale, incepute cu 5 ani in urma, au avut un rol esential in a determina guvernul australian sa faca publice fisiere clasificate si necunoscute inainte ale Fortelor Aeriene Regale Australiene, ale Serviciilor Aeriene Australiene, ale Biroului australian pentru siguranta Transporturilor si ale Arhivelor Nationale ale Australiei.
Salariile bugetarilor vor creste in acest an, in medie, cu 5,1%, ritm inferior celui al majorarii preturilor, pentru ca, in 2010 si 2011, puterea de cumparare a salariatilor din sectorul public sa stagneze, arata proiectiile Fondului Monetar International (FMI), publicate luni seara.
Ministrul interimar de Finante, Gheorghe Pogea, a facut apel la parlamentari pentru a aproba bugetul pe 2010 pana la finalul acestui an, cu un deficit bugetar de 5,9% din produsul intern brut (PIB). ... Fac apel la dumneavoastra pentru a-l aproba pana la finalul acestui an.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat azi, in urma discutiilor avute cu FMI, ca Legea bugetului pentru 2010 trebuie adoptata pana pe 10 decembrie, cand delegatia Fondului va face o noua evaluare a economiei romanesti.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
2010 va fi, in acelasi timp, anul in care se va hotari daca suntem capabili sa ramanem loiali comenzii pe care poporul roman ne-a dat-o pe 22 noiembrie. ... Comanda primita de la romani pe 22 noiembrie nu poate sa fie negociata.
"Partidul Social Democrat constata cu stupoare ca guvernul Boc a pus gand rau firmelor private din Romania. ... Introducerea impozitului minim pe cifra de afaceri a condus in 2009 la disparitia a 136.000 de firme private, de 11 ori mai mult decat in 2008.
'In virtutea dreptului meu constitutional de a ma prevala de acest instrument de control al activitatii dumneavoastra si al guvernului pe care il conduceti, va intreb cu toata seriozitatea ce aveti de gand sa faceti cu salariatii si pensionarii din aceasta tara, acum dupa ce presedintele Basescu a anuntat ca va reduce cu 25% salariile si cu 15% pensiile?
"In mai 2010 am propus public autoritatilor statului roman un set consistent de masuri economice privind combaterea crizei economice. ... (v.Raportul ANAF privind marii datornici la bugetul de stat) 2. Emiterea in maxim 30 de zile a unor obligatiuni de stat, cu maturitate la 5 ani, destinate persoanelor fizice.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr. 63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate.
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
"Mircea Geoana anunta ca Birourile Permanente reunite au fost convocate pe 29 noiembrie " Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a trimis joi seara o scrisoare premierului Emil Boc, in care face o serie de precizari cu privire la procedura parlamentara privind Legea educatiei, precizand ca potrivit principiului separatiei puterilor in stat Parlamentul este cel care controleaza si cenzureaza Executivul.
Guvernul intentioneaza sa trimita marti la Parlament Legea bugetului de stat. La momentul acesta, mai sunt discutii cu grupurile parlamentare, insa obiectivul este ca marti sa fie tinuta o sedinta de Guvern pentru aprobarea legii.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
google-analytics.com